mandag den 25. februar 2008

Saa er det snart tid til at vende naesen mod nord igen...

Min kuffert er pakket... med stort besvaer... jeg haaber lufthavnen er tolerante mht. overvaegt...

Om ca. 4 timer skal vi vaere i lufthavnen og saa saetter vi kurs mod Singapore, Amsterdam og Kobenhavn.

Rocky, som vi besogte i begyndelsen af vores ferie, er oversvommet igen... vi saa billeder i Nyhederne i gaar aftes og folk gaar i vand til livet. Vi har vaeret super heldige. Vi har haft fint vejr der hvor vi har vaeret. Det er som om, at regnen har flyttet sig for os. Det regnede i Sidney og da vi floj til Sidney, stoppede det og det begyndte at regne her i Brisbane. De vi floj tilbage, byttede det om igen... Og det samme i Rockhamptons/Rocky... de havde det vildeste uvejr dagen for vi ankom. Vi havde super vejr og nu er de oversvommede...

Men de har brug for vand! De har haft mange aars torke og der er restriktioner for brug af vand over naesten hele Australien. Her i Brisbane er det 'level 6', hvilket mere eller mindre betyder 'lad vaere med at bruge vand til andet end at drikke og absolut nodvendig rengoring/hygiejne'. I Sidney var de paa 'level 4', saa de kunne tillade sig lidt mere.

I gaar var 'Farvel dag'. Sandras brodre kom og sagde farvel og Kerry fra Rockhamptons ringede... hun var iovrigt blevet bidt af en hund... det lader til at det er noget de gor det meget i her :)

Og saa kom der triste nyheder pr. mail her til morgen. Johanna har maattet sige farvel til Hazys mor Heather: http://www.youtube.com/watch?v=-AiTm6zr5Ak
Heather var en dejlig hund og det er en trost, at hun lever videre gennem hendes afkom. Hazy er temperaments maessigt en tro kopi af sin mor og hun har sin mors kaempe store stritorer :').

God jagt Heather... Vi ses ved Regnbuebroen.

Ingen kommentarer: