onsdag den 6. februar 2008

Brisbane

Sightseeing i Brisbane!

Vejret er rigtig daarligt i Queensland i ojeblikket. Det er aar siden det har regnet, men nu kommer det!!!! Og meget paa en gang!!! Flere veje er oversvommede, saa man ikke kan kore paa dem, men det er en god ting, for der er vandmangel i omraadet og utallige restriktioner paa havd man maa bruge vand til, saa det regnen falder i bogstaveligste forstand paa et tort sted!

Og vi var heldige. Det regnede faktisk ikke i Brisbane.

Vi startede med en CitySights bustur med Busdriver from Hell!!!! Hun var en skraemmende dame! Hendes velkomsthilsen mindede meget om en skideballe!!!!

Busturen tog os op paa Mount Coot-tha, hvor der er udsigt over hele Brisbane. Her spiste vi frokost inden vi korte tilbage til byen ned til floden.

Vi var ogsaa ude og kore med The Jelly Bean Express i The Parklands :)

Efter lidt shopping tog vi en sejltur paa floden og saa tilbage gennem centrum til Central Station og toget hjem.

I Taigum stod regnen ned i laartykke straaler!!!! En sod pige, der parkerede taet paa stationen tilbod at kore Sandra (min venindes mor) ned i den anden ende af parkeringspladsen efter Kyms (min veninde) bil, saa hun ikke skulle lobe gennem regnen...

Australierne er ikke vant til regn, saa de har ikke bare paraplyer med sig og i ovrigt regnede det saa meget at paraplyer ikke ville have hjulpet meget.

Spisetid nu inden vi skal besoge Sandras foraldre i aften.

Fed mail fra Familien Blom i dag - Border Collierne har det godt :)

Ingen kommentarer: