onsdag den 1. april 2009

Redningshunden Nico


Vi har fået en dejlig mail fra Robbies søn Nico, der er uddannet Redningshund hos De Danske Redningshunde. Nico er fra Robbies første kuld hos Kennel Smedegården.

"Torben og Nico var til internationale IRO i B prøve (den sværest) her i weekend på Sjælland. Han var oppe i ruin søg, færdighed og lydighed, altså 3 prøver skal han igennem før man ved om man har bestået. Et krav for at komme med til VM er, at man skal have en samlet score på 270 points. Torben og Nico opnåede 191 i ruin søg (max 200), 45 ud af 50 i færdighed og 41 ud af 50 i lydighed - total score 277. Ret flot når det er første gang man deltager i B prøver og en international prøve. De har kvalificeret sig til VM. De blev nr. 3. Top placeringen endte med 279 points og 2. placering med 278, så det var ikke meget der skilte dem af.

Jeg ved ikke om Torben tager med til VM, det er i Rumænien. Jeg tror nok han synes det er lidt langt væk og han er vist en af de få der er fra Danmark som har nok point. Nu får vi se, der er også nogle ting som skal lidt mere på plads inden man suser af sted. Næste år er det i Tyskland det er lidt bedre, så må vi se om de kan gøre det lige så godt næste år."

Hazyland flokken ønsker Torben og Nico stort tillykke med resultatet!

Ingen kommentarer: