tirsdag den 7. april 2009

Har du lyst til at dele dit hjem med Jock?

Jock er en semi-pensioneret hyrdehund, der har brug for et hjem, hvor han kan nyde sin pensionist tilværelse. Han bliver 10 år til oktober, men er stadig sund og rask og i fin form. Han elsker alle mennesker, børn og hunde. Han er en nem og kærlig hund.

Han har brug for en pleje-familie, fordi Nicholai, der har trænet og konkurreret med ham, nu bor et sted hvor han ikke kan have ham.

Nicholai vil stadig gerne konkurrere med Jock, da han stadig går fantastisk til konkurrencerne. Så Jocks pleje-familie skal være indstillet på, at Nicholai låner ham engang imellem.

Nicholai og Jock har sammen været til to VM, to EM og tre NM sammen, samt masser af konkurrencer i Skotland og Wales og Jock har avlet nogle rigtig gode hvalpe. Det betyder meget for Nicholai, at Jock kommer til et hjem, som vil tage sig godt af ham og give ham nogle lange gå-ture og en masse kærlighed.

Jock vil ikke arbejde/hyrde for andre end Nicholai, så man skal ikke tage ham med håb om at få en fantastisk hyrdehund. Man skal tage ham, fordi man ønsker at dele sit hjem med en unik og elskelig hund.

Interesserede kan henvende sig hos Nicholai og Camilla - klik her for at sende dem en e-mail.
De kan svare på yderligere spørgsmål.

1 kommentar:

Jane Elene Christensen sagde ...

Hejsa

Hvis ikke Jock har fundet et hjem, så kunne jeg godt være interesseret... Jeg kan dog ikke finde ud af at sende en mail direkte til Nocolai via linket. Kan du hjælpe mig?

Vh Jane & Jiggy