tirsdag den 7. april 2009

Fødselsdagsgave og kort

Det er snart en måned siden jeg havde fødselsdag, men i dag kom dette fotografi med posten. Det er en fødseldagsgave fra min engelske veninde. Er det ikke skønt, når overraskelserne spreder sig lidt, i stedet for at komme alle sammen på en dag? :o)


Billedet er fra Whispers Crufts performance og det er taget af Allan Seymour.

Der kom også en masse kort med posten i dag. De fleste af dem var påskekort fra udenlandske venner og bekendte. Jeg besluttede at lave mig en kop kaffe og sætte mig og nyde at læse dem. Jeg satte vand over og åbnede alle kortene på en gang, så jeg kunne smide kuverterne ud inde jeg satte mig. Det gik lidt stærkt...

Beat er en nysgerrig fyr og han var naturligvis vældig engageret i projektet.

Det ene kort... en stor rød kuvert... hmmm ja, det var ikke et påskekort... det var et 'Tillykke med det nye job' kort og da jeg flåede det ud af kuverten, fløj sølvstjernerne og de små glitrende 'congratulations' ud over hele gulvet. Lille Beat var dekoreret med sølvstjerner i hele hovedt og gulvet lignede mest af alt Ann DeRizzio's Crufts kostume (Sorry, interne joke! Ann DeRizzio er kendt for ikke at kunne få guld og glitter nok på sine kostumer).

Støvsugeren måtte lige frem, men da det så var klaret, nød jeg tilgengæld også både kaffen og kortene - specielt tillykke med jobbet kortet :o).

Øv, man kan ikke særlig godt se stjernerne i hans pels på billedet :o(

Det var gulvet inden støvsugeren kom frem... Øv, her kan man heller ikke rigtigt se stjernerne.

1 kommentar:

Helle sagde ...

Har Beat ikke altid været en lille stjerne ;-)
Fantastisk billede af dig og Whisper.