søndag den 5. september 2010

Rejseforberedelser

Nu nærmer det sig... Hundene har været ved dyrlæge, jeg har gjort rent, slået græs, lavet de sidste forberedelser til min undervisning, brændt CDer og givet sheltien et bad... UK here we come!

Og når vi kommer hjem, så har vi lille Hero med, så hvalpegården er sat op og gjort klar og det lille hvalpebur er sat ind i bilen. Joh, Hazyland flokken er klar til at modtage et nyt medlem.

Hvalpegården venter bare på lille Hero.

Hundene har været til dyrlæge og er klar til indrejse i UK om ca. 24 timer. Her er det Hazyland flokken, der venter på deres tjek.

Og Cookie og Doggie hos dyrlægen.

Nogen gange kan det være lidt svært at finde motivationen for rengøring, så hundene og jeg blev enige om, at vi hellere måtte gå en god tur over stubmarkerne i morges inde vi for alvor gik i gang.

Whisper, Biscuit og Beat

Biscuit, Whisper og Beat.

Beat var den eneste der var adræt nok til selv at hoppe op på halmballerne. Whisper var for gammel og Biscuit for lille.

Og ned igen!

Biscuit

Whisper

Biscuit kom i bad inden rejsen... det var han ikke helt pjattet med!

Yiks! Godt det er overstået!

Og godt projekt pakning også er overstået!
Med sådan en stak, kan vi da ikke have glemt noget!

Og mens vi andre sled i det med rejseforberedelserne, så Whisper bare TV.
Hmpf! Typisk mænd! ;o)

3 kommentarer:

Bluedog sagde ...

Rigtig god tur til England, vi glæder os til at se det lille nye medlem af Hazyland flokken (Zimba siger: "tal for dig selv mor"!;o))

Sidsel sagde ...

Rigtig god tur. Vi er spændte på at se Hero og Jazz når I kommer hjem. Må man spørge hvorfor I har pakket en kasse med toiletbørster???

Hazyland Border Collies & Biscuit sagde ...

Jamen Sidsel, så du ikke toiletterne på rastepladserne undervejs???? ;o)