onsdag den 8. september 2010

Hero og Jazz

Endelig er vi i UK. Rejsen forlob saa meget nemmere fra Esbjerg end med den lange koretur til Holland, men det er stadig ca. 28 timer paa farten.

Utaalmodigheden voksede efterhaanden som vi naermede os Linton og Kennel Littlethorn, der var vores forste stop. Vi skulle endelig mode vores hvalpe og finde ud af hvem Bob havde valgt til os.

Da vi naermede os Linton og det omraade, hvor Robbie voksede op og levede de forste 2,5 aar af sit liv, dukkede der en stor smuk regnbue op paa himlen. Jeg er sikker paa, at det maa vaere den regnbue Robbie nu danser henover. Det bragte en lille taare frem i ojenkrogen, men var samtidig en smuk paamindelse om, at han lever videre i de to hvalpe, som vi netop var paa vej hen for at besoge.


Endelig fremme! Ov! Lige som vi, havde de andre hunde rejst ca. 28 timer og vi var nodt til at tage os af dem, for vi kunne mode hvalpene. Heldigvis har Bob og Alison flere kaempe store indhegnede marker, hvor de kunne gaa, saa saa snart vi var sikre paa, at de havde det godt, kunne vi koncentrere os om hvalpene.

Og her er han saa... Littlethorn Feet Of Flames 'Hero':



Baade Helle og jeg fik den hvalp, som vi helst ville have - jeg fik den morke af de to hanner - den uden fuld krave og Helle fik taeven med det sorte ben.

Der er mange flere billeder af hvalpene her!

Rachel Spencer var ogsaa kommet for at mode os - hun har Doggies bror (Robbies barnebarn), saa ham fik vi ogsaa hilst paa. En rigtig hyggelig eftermiddag sammen med gode venner og vores nye hvalpe.

Ved 7 tiden var det atter tid til at finde bilen. Naeste stop - Kath og Davids hjem!

1 kommentar:

Sidsel sagde ...

Hvor er de fantastiske begge to. Hvor vi glæder os til at møde dem...