søndag den 14. december 2008

Morgentur og brev fra Kåre

I går var en rigtig god dag for hundene. Vi var til HTM-julehygge-video-aften. I dag står den på lidt mere traditionelle julearrangementer hvilket betyder, at hundene skal være alene hjemme, så vi startede morgenen med en lang, kold og blæsende, men også rigtig dejlig gåtur. Vi kørte igen til Tystrup Sø og gik der og i skovene omkring søen. Kl. 8.30 en søndag morgen møder man ikke andre, så vi havde hele området for os selv og vi nød det :-).


Posten var ikke kommet endnu i går, da hundene og jeg tog afsted, så det var først her til morgen, jeg så, at der var kommet brev fra Kåre. Ved årets sidste HTM konkurrence, fik vi arrangeret, at han kunne få lov til at lave en lille opvisning med Whisper og i brevet skriver han:
"Tak fordi jeg fik lov til at danse med den fantastiske, søde, dygtige, pragtfulde, berømte Whisper. Det var mig en stor ære og det er jeg meget glad for og stolt af."
Det virker helt forkert, at Kåre takker. Som jeg ser det, er det os der skal takke Kåre for en enestående og hjertegribende oplevelse. Der var ikke mange af os, der fik lov til at se deres dans, der kunne skjule klumpen i halsen og tårene i øjnene, da Kåre afsluttede sit program. At se en mand udleve sin store drøm, kan ikke undgå at røre dem der overvære det.
Ironisk nok har jeg for nyeligt hørt, at enkelte følte at vi nærmede os latterliggørelse. "Der er en fin linje mellem at lade ham optræde og gøre grin med ham" blev der sagt. Jeg håber at de der har tænkt eller sagt det har ændret holdning, for som jeg ser det, er det totalt mangel på respekt for Kåre.
Kåre er nok den mest betænksomme og hensynsfuld mand jeg kender. Han bekymre sig oprigtigt om os og vores hunde. Jeg kan dårligt forestille mig en mere loyal person end ham. Jeg ser intet latterligt over ham overhovedet og jeg kan ikke lade være med at være forarget og en smule fornærmet på hans vegne over at andre åbenbart kan.
Kåre giver noget til os alle, som vi ikke kunne få andre steder fra og når han ikke er der savner vi ham og er bekymrede for, om der er sket noget.
Indrømmet - der er dage, hvor man ikke har meget overskud og hvor man har svært ved at tage sig tid til den obligatoriske lille snak og forsikring om, at alle hundene og jeg selv har det godt og trives, men det er da også ok. Der er mange andre end Kåre, som jeg til tider har svært ved at forholde mig til ;-).

2 kommentarer:

Heidi Frederiksen sagde ...

Hvor sødt og meget fint skrevet om Kaare - jeg er helt enig :)

Tak for igår - glæder mig til vi ses igen.

Knus fra Heidi.

Marianne sagde ...

Kære Emmy
Jeg syntes det er meget smukt, det du skriver om Kåre. Han er et fantastisk menneske, helt på sin egen måde.

kh
Marianne, som følger med på sidelinien :-))