tirsdag den 23. december 2008

Grisen, Apollo, tandskifte og julekort

Robbie elsker piv-dyr! Hans begejstring for støjende legetøj er næste rørende og for efterhånden længe siden gav Helle ham en gris, der øffer når man trykker på den. Han elskede grisen, men så blev den væk og da øf-lyden var ret irriterende, gjorde jeg ikke nogen særlig indsats for at finde den igen :o).
Men så kom Beat ind i familien og hans lange, spidse næse kan komme ind på steder hvor Robbies store maskuline hoved ikke kan komme frem, så nu er grisen genopstået.
Og hvis Robbie var vild med den, så er det ingen ting i forhold til Beats næsten ekstatiske øffen!
Hmmm, tanken om flæskesteg til juleaften virker pludselig som en strålende hævn :oD


I dag kom Johanna og hendes lækre sorte sheltie Apollo på besøg med julegaver og til en hurtig kop kaffe. Beat var en smule skuffet over Johannas interesse for Apollo. Han mente klart, at han var vigtigere, yndigere og i det hele tager langt mere interessant end Apollo. Mmm, det der med at være en god og høflig vært er ikke rigtigt noget han mestre...Og når vi taler om Beat...
Han er så godt som færdig med tandskiftet, men mælke-hjørnetænderne i begge sider nægter hårdnakket at falde ud. Hmmm, gad vide om han med vilje beholder de ekstra tænder, så han bedre kan bide i sheltien????

Jeg elsker julekort!!!!!
De bliver alle sammen hængt op på døren efterhånden som de kommer med posten.
Hyggeligt ikk'? :o)

1 kommentar:

Helle sagde ...

he he jeg er meget glad for at de grise mine havde er blevet "væk" - jeg husker så tydeligt lyden!!!