tirsdag den 30. december 2008

Dejlig strandtur

Det bedste ved at have ferie er, at man kan nå at gå nogle rigtig gode lange ture mens det stadig er dagslys, men jeg er begyndt at blive lidt træt af de sædvanlige gå-tur-steder, så i dag kørte vi til stranden i Bisserup.
Vi var der lige omkring frokost tid, så vi mødte ikke så mange mennesker og kun en enkelt anden hund - en golden ret. som Biscuit var vild med. Det var en hanhund, men Biscuit opførte sig som om, at den var i løbetid og ville slet ikke forlade den igen. Jeg var nået ca. 25 meter væk og damen med retrieveren måtte stoppe op og skælde ham ud, før han gad vende om og komme tilbage til Hazyland flokken. Hmpf!
Bortset fra det var det en skøn tur, som vi alle nød - på trods af kulden. Brrrrrrrr.Biscuit mødte dræber trillebøren. Da han så den på afstand, hidsede han sig vældigt op og han voksede til dobbelt størrelse pga hans rejste børster og høje haleføring. Da det gik op for ham, at jeg ville have ham hen til den, sneg han sig langsomt nærmere parat til at stikke af... Men da der kom en godbid op af lommen, blev han enig med sig selv om at det bare var fjolleri og så kunne han godt hoppe op i den :-).
Smukke lille Beat stod model til adskillige fotografier.
Jeg går helt amok med at fotografere ham i øjeblikket, fordi man endelig kan bede ham om at blive, så man faktisk kan taget 'rigtige' billeder af ham.


Bent og Marianne fra Whizzing Border Collies bor i Bisserup og Bent holder juleferie, så efter gåturen, kørte vi ned til ham og fik varmen og en kop kaffe. Så fik vi også lige hilst på Robbies to børn Ticket og Paddy. Whisper var selvfølgelig også med, så det var næsten Robbie hvalpe træf :-)

Fra venstre:
Paddy - Smedegården's Goblet Of Fire (Robbie x Lionheart Bliss)
Ticket - Bluewyle Caught Speeding (Robbie x Pikkupaimenen Chocolate Shake)
Robbie
Whisper - Bridacre Wisp (Robbie x Bridacre Juliet)

Ticket, Robbie og Whisper


Robbie og de to Bisserupske børn

Ingen kommentarer: