torsdag den 18. december 2008

Hazel

Hazel er den mest elskelige Bulldog pige man kan forestille sig. Hun er ung og begejstret for livet og har et energi-niveau, der kan tage pusten fra det fleste. Hun tilhører DKKs dyrlæge Peter, men da hendes livsglæde og entusiasme for leg kan nå næsten skræmmende højder, er der ikke ret mange af de andre kennel klub hunde, der bryder sig om at lege med hende.

Beat elsker hende imidlertid. Han elsker at hun ikke kan vende eller bremse nær så hurtigt som ham, så han kan 'finte' hende den ene gang efter den anden. Og så er hun jo blondine... Og Beat synes at det er enormt sjovt, at hun ikke ligesom ikke fatter, at hun aldrig vil blive hurtig nok til at fange ham, så hun bliver ved med at prøve :-).

'Bagsiden af medaljen' er, at Beat fungerer som hagesmæk for Hazel når de leger... Alt hendes overskydende mundvand havner i hans pels og tro mig!!! -en bulldog der leger har meget overskydende mundvand!!! :-)

I dag var lille Pasey med i legen og han var en smule overvældet over Hazel, men er glad for Beat, så han endte med at følge ret god med.
Ingen kommentarer: