tirsdag den 5. august 2008

Beat Nyt

I går var en god dag :-)

Jeg fik en lang mail fra Beats opdrætter med nye billeder.
Han fortalte en hel masse om Beat og hans søskende.


Det var en rigtig svær fødsel, men Beat var den 4. hvalp i kuldet og svuppede ud i løbet af ingen tid kl. ca. 21.30 d. 12/7 :-)
Der var 5 hanner og 3 tæver i kuldet, men den ene han var død ved fødslen.

Beat var den mindste. Han vejede ca. 300 gram. Hellere lille og vågen end... ;-)
Nu har vægt-mæssigt overhalet en enkelt tæve nemlig Rosie.

De øvrige hvalpe i kuldet hedder Jasper, Daisy, Chelsie, Mac og Glynn.Hvalpene er så småt begyndt at spise selv - Arden Grange Weaning foder og Shirley's Lactol 4 hvalpemælk :-).


De tilbringer ikke mere ret meget tid i deres 'fødekasse'. De har en stor udendørs hvalpgård, hvor de leger og fjoller.


Hvalpene bliver vænnet til at være i bur, ved at komme ind i buret en ad gangen sammen med Meg (deres mor) en gang om dagen, de får serveret et måltid mad om dagen i deres bur og ellers står buret åbent, så de kan lægge sig ind i det og sove hvis de har lyst.

Hvor er det skønt at de gør meget ud af bur-træningen, for Beat har jo en lang rejse hjem til Danmark og selv om han kan sidde på skødet af mig meget af tiden, så har han brug for at komme om og sove ind imellem. Og under alle omstændigheder er han nødt til at sove i buret på færgen.Paul og Elaine bruger rigtig meget tid sammen med hvalpene og lægger rigtig meget omtanke i alt hvad der angår deres opvækst. De er allerede nu begyndt at bekymre sig om hvor svært det bliver at sige farvel til dem, når de skal flytte hjemme fra.


Og så siger de iøvrigt, at Beat er den smukkeste i kuldet! :-D

Ingen kommentarer: