torsdag den 23. december 2010

Så er det snart jul

Julen er nu ganske nær og der er vist ikke mere nogen tvivl om, at det bliver en hvid en i år!


De sidste dage har det været bidende koldt, men utrolig smukt.


I forgårs - d. 21. dec. - kom jeg hjem fra arbejde ved 16 tiden og tog straks hundene ud på en gåtur ud over marken. Der var -15 grader og det var så koldt, at hundene fik rimfrost i ansigterne og små istapper i skægget under hagen. Men de nød turen, selv om de engang imellem haltede lidt, når de havde stået stille og poterne blev for kolde.


Jeg skulle have været oppe ved min søster og hendes familie i dag, men lige som mange andre valgte jeg at tage sne-stormsvarslerne alvorligt, så jeg kørte der op i går i stedet.

Hold da op! Godt nok var der ikke sne på vejene, men der var stadig vældig glat og så var juletrafikken overvældende! Hele vejen fra Køge til København var der massive trafike-propper i den modsatte retning og bilerne bevægede sig i sneglefart. Selv om jeg også havnede i kø, så var jeg var taknemlig for, at jeg skulle mod København og ikke mod Jylland.
Det var alt for længe siden jeg havde besøgt min søster, svoger og to nevøer, så det var rigtig hyggeligt. Vi fik udvekslet julegaver (mine nevøer åbnede deres, men gik meget op i, at jeg ikke måtte åbne min... Hmpf!), jeg fik læst bøger for min ældste nevø Andreas, hygget med min yngste nevø Marcus og snakket med min søster. Og så fik min svoger fixet min router, så den nu virker og jeg har trådløst internet i stuen :o). Yep - jeg sidder netop nu i sofaen med den bærbare og blogger. Yipeeeee.

Andreas - 4½ år

Min søster og 6 mdr gamle Marcus

Marcus

Marcus

Marcus, Andreas og jeg

Og så kom sneen!

Men hundene havde haft en kedelig dag og de nød at løbe i sneen

Hjemturen var lang! Der var stadig meget trafik mod Jylland og vejene var endnu mere glatte, men vi tog os god tid og kom godt hjem. Det begyndte at sne, da vi var ca. 30 km fra Sorø, men det var først da vi kørte af motervejen, at det blev rigtig slemt.

Hundene havde en rigtig kedelig dag i går. De var alene hjemme mens jeg var på arbejde og derefter tilbragte de lang tid i bilen. De fik en lille gåtur om morgenen, en lille en midt på dagen og en lidt længere da vi kom hjem fra Hillerød, men ikke en fed dag for 4 aktive hunde, så jeg lovede dem i rigtig god dag i dag...

- Så i formiddag trodsede vi vejret og gik i skoven. Øj hvor var det hårdt at gå tur gennem ½ meter sne, men hundene elskede det. Bagefter skovlede vi sne hos os selv og for den ældre dame på den anden side af vejen, så hundene brugte en lille time på at forsøge at gribe alt det sne jeg kastede væk. Nu er det helt udmattede og der kommer snorke-lyde fra alle hjørner af stuen :o)1 kommentar:

NadjaB sagde ...

Merry Christmas to you Emmy and your dogs :)

Lovely photos, looks like you have also lots of snow!

Best regards,
Nadja and Hippi, Kirppu & Panda