lørdag den 20. september 2008

Bytur, naboer, træning og marsvin

Når man er 10 uger gammel og har levet et beskyttet liv i en engelsk baghave, så er alting nyt og spændende. Beat oplever hele tiden nye eventyr og han elsker det :-).

Han har tendens til at være forsigtig over for nye situationer, men når han bliver bange for noget, så afreagerer han lyn-hurtigt og kaster sig derefter ud i tingene med krum hals.

I dag har han været på sin første bytur. Biler er han cool overfor nu, men cykler havde han ikke set før... Hmmm... Sære størrelser!


Vi mødte en golden hvalp på samme alder som Beat og de kunne godt have brugt meget mere tid sammen.Kattene foran blomster forretningen blev nøje undersøgt...


Øhhh hvordan kom jeg lige her ind??? Og vigtigere... hvordan kommer jeg ud igen????


Pyh træt hvalp... nu skal vi hjem og have en lur!


Efter en god portion frokost og en lang lur mens de andre hunde trænede, blev det Beats tur til at træne. Men det er svært at træne når alle naboerne lige skal ud og hilse på vejens lille nye beboer. Beat og jeg besluttede os imidlertid for, at træning i at hilse på andre hunde (på billedet er det genboens Dina), børn, unge og gamle i virkeligheden er vigtigere lige nu end heelwork positioner, så det var rigtig godt! Vi var endda inde og besøge genboen :-).


Det fede ved dagens træning var, at selv når der var mange mennesker og hunde rundt om os, så hilste Beat på dem, men derefter kiggede han så godt som hele tiden op på mig. Han ville hellere holde øje med mig end hilse og fjolle.Efter endnu en lur skulle 'de store' ud og løbe krudtet af og Beat skulle selvfølgelig med.


Selv Robbie har opgivet at slippe af med ham og accepterer nu rigtig meget fra den lille fjollede hvalp! 'De store' har virkelig taget godt imod ham.Og Beat har opdaget marsvinene i dag... Han er ikke sikker på hvad han mener om dem... Man har før hørt om marsvin der spiser små Border Collie hvalpe...


Og her er han så... min smukke lille fyr :-)

Nu ligger han og sover ud oven på en begivenhedsrig dag. Jeg tror ikke at vi høre meget til ham i aften.

3 kommentarer:

Heidi Frederiksen sagde ...

Kære Emmy, hvor ser han sød ud! Dejligt at følge med i hvad han oplever :)

Knus fra Heidi.

Helle sagde ...

Guuud hvor er han blevet stor siden jeg sidst har set ham :-)

Janne sagde ...

Hej Emmy
Han er da godt nok nuttet.
Og det var en begivenhedsrig dag for sådan en lille størrelse, men jeg synes det så sjovt når de rigtig skal ud og møde den store verden.
Jeg glæder mig vildt til min kommende hvalp, den bli'r forhåbentlig født ca. 20. november.
Held og lykke med ham.
Hilsen Janne