onsdag den 13. juli 2011

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2


Siden Harry Potter film nr. 2, har det været tradition, at se de nye film kort efter midnat på premiere natten og sådan skulle det selvfølgelig også være ved denne allersidste Harry film nogensinde. Helle og jeg havde booket billetter og kl. 23.15 mødtes vi på Næstveds mørke gader - klar til afslutningen på Harry Potter and the Deadly Hallows og på sagaen om Harry i det hele taget.

Harry og jeg! :-)

Det var intet mindre end fantastisk! Næstved Bio var dekoreret med kæmper edderkopper, uden for indgangen stod der en ildspyende drage, personalet (og også mange af biografgængerne) var klædt i Harry Potter kostumer og vi fik alle udleveret et par Harry Potter 3D briller, så vi sad i en biografsal, der var fyldt til bristepunktet med mennesker i alle aldre, som alle havde et par runde Harry Potter briller på. Det bliver ikke bedre end det!

Edderkopper og spindelvæv alle vegne

En ildspyende drage...

Snape og Hagrid

Helle blev ramt af en af Lord Voltemorts forbandelser... Det er uvist om hun nogensinde bliver sig selv igen...

Selve filmen var også helt og aldeles strålende. Jeg lo og græd og holdt vejret i spænding. De to timer den varede fløj afsted og i dag tænker jeg bare, at jeg gerne vil ind og se den igen! Politikkens filmanmelder (der ellers er begejstret) mener, at 3D effekten kun blev brugt til at hæve biografprisen. Det er jeg slet ikke enig i. I en af de føste scener fra Hogwarts, kom en dementor flyvende lige hen over hovedet på mig - jeg kunne have rakt hånden op og rørt ved den! og da Lord Voltemort sprang Hogwards beskyttelse i stykker, fløj brændende aske om ørene på os. Jo, 3D effekten bidrog helt klart til oplevelsen.

En fed aften/nat i selskab med alle de kendte figurer fra J. K. Rowlings fantastiske univers. Hvor er det trist, at det var den sidste.

1 kommentar:

Helle sagde ...

Tak for en hyggelig aften :-D Men hvor er det trist at vores Harry Potter tradition nu er slut....