søndag den 25. juli 2010

Den mest fanastiske Border Collie jeg har mødt... og dens efterkommere...

For ca. 10 år siden mødte jeg en helt enestående hund. En smuk Border Collie med et fantastisk temperament, stor samarbejdsvilje og højt 'drive'. Denne hund kom ind i mit liv ved et tilfælde og nu kan jeg slet ikke bære tanken om, at miste den og det den står for igen.

Det er selvfølgelig Robbie jeg taler om. DKCH INTCH KLUBCH DKFSCH DKHMCH LP1 HYRDPR Whenway Decorated Hero FS N Ex. Min smukke, ærlige, arbejdsomme og kærlige Robbie.

Jeg har allerede en søn efter Robbie - Whisper og det har hele tiden været min plan, at jeg skulle have en mere, men det var aldrig det helt rigtige tidspunkt eller den helt rigtige tæve op pludselig var Robbie en gammel mand, der var gået på pension. Og endnu mere skræmmende var det da jeg opdagede, at hans søn også er ved at være en gammel mand, der også må formodes at gå på pension inden for en fremtid, der er nærmere end den har været... Pludselig gik det op for mig, at jeg var ved at miste de fantastiske hunde, som jeg elsker at arbejde og leve sammen med.

De 2 drenge fra kuldet

I går blev der så født 6 hvalpe i Derbyshire, England - 4 tæver og 2 hanner.

Mor til hvalpene var Littlethorn Jazz JW. På faderens side er hun Robbies barnebarn (Jazz er efter Robbie søn Sh CH WW03 Littlethorn Continental) og på moderens side er hun et tip-oldebarn (Jazz er efter Littlethorn Eleganza, der er efter Sh Ch Littlethorn Galaxy, der er efter Robbies datter Sh Ch Littlethorn Xsara).

Far til hvalpene er Alcusia Galaxy Choc Box JW, der er Robbies Oldebarn (han er efter Sh Ch Littlethorn Galaxy).

Når jeg nu ikke kan få en Robbie klon, så er det her kuld i hvertfald så tæt på, som jeg kan kommer og derfor spurgte jeg opdrætteren om jeg kunne komme i betragtning til en af drengen fra kuldet. Jeg fik et positivt svar, så om ca. 8 uger håber jeg, at få en lille ny danser med hjem til truppen.
Jeg ved godt, at det ikke er hverken en ny Robbie eller en ny Whisper jeg får, men i det mindste, så er det de linjer som jeg elsker og beundre. Robbies slægt vil stadig være en del af Hazyland flokken.

Og så bliver det jo ekstra sjovt, at 'Puppys' søster Jazz også skal med hjem til Danmark og bo hos Helle, Doggie og Cookie :o)

Mor: Littlethorn Jazz JW

Far: Alcusia Galaxy Choc Box JW

3 kommentarer:

Helle sagde ...

Kan kun være enig... han er helt fantastisk - og jeg elsker at Doggie minder så meget om ham, som hun gør :-)

Berit Bilde sagde ...

Hvor spændende med puppy i huset igen :-)

Gyldenkærne Border Collies sagde ...

Stort tillykke med det. Glæder mig til at se dem.
K.H. Vibeke