tirsdag den 10. februar 2009

Snevejr og Whisper

Så kom den... Sneen... Og hundene var begejstrede.

Det var første gang Beat rigtigt oplevede sne, men han er nu stadig mere tændt på Biscuit end på sneen. Han så dårligt ud til at bemærke, at landskabet pludselig var hvidt, fordi han havde så travlt med at holde øje med og hyrde de andre hunde.

Jeg er egentlig ikke den store fan af sne-vejr. Det gør alting mere besværligt, men jeg må indrømme, at det var rigtig rigtig hyggeligt i dag da vi gik tur :-).


I dag er det præcis 3 uger siden at Whisper blev syg! Man forstår det slet ikke, når man ser ham nu. Hans fremskridt er helt utrolige! Selv fysioterapeuten undre sig over hvor hurtigt det går med ham. Det går virkelig rigtig godt :o)
Faktisk så godt at Whisper, da vi kom tilbage til kontoret, valgte at springe over lågen for at komme ud til Soya. Hun var ikke i løbetid, men Whisper mente alligevel, at hun var verdens lækreste! Lågen ind til kontoret er 75 cm høj og han sætter af/lander på meget glat gulv. Ups! Heldigvis ser han ikke ud til at have taget skade... -selv om han nåede at gøre det 2 gange før døren blev lukket!

Videoen er fra waterwalkern i dag:


Ingen kommentarer: