lørdag den 8. november 2008

Dræberskålen versus Beat


Da Stanley Coren for efterhånden mange år siden offentlig gjorde sin undersøgelse, der viste, at Border Collien er verdens klogeste hund, var min første tanke "Hold da op, den mand har tydeligvis aldrig boet sammen med et eksemplar af racen!".
Beat arbejder i øjeblikket hårdt på at bevise, at jeg havde ret!
Hans nyeste påfund er, at madskålen angriber ham og vil slå ham ihjel hvis den får chancen... Ikke alle madskåle naturligvis! Kun det særligt aggresive eksemplar af arten, som vi har på vores kontor i kennel klubben.
Beat nyder hver morgen sin morgen mad med velbehag - og straks den sidste foder-pille er væk, springer han baglæns med et højt vuf. Han sniger sig derefter nærmere, angriber så skålen flyver hen over kontorgulvet med et ordentligt rabalder og Beat springer forskrækket tilbage - overbevist om, at skålen nu for alvor kommer efter ham.
Hele ritualet er temmelig støjende, både fordi Beat gør og knurrer ret meget og fordi skålen er af metal og den larmer, når den skramler hen over gulvet.
Kennel Klubben er en hundevenlig arbejdsplads, men trods alt en arbejdsplads, så kampen 'Dræberskålen versus Beat' er endnu uafgjort - jeg stopper den og sætter madskålen højt op, før nogen af dem får sat ind med det dræbende bid!

Ingen kommentarer: