onsdag den 12. november 2008

4 måneders fødselsdag

Jubiiii :-)

Whisper og Beat leger sammen!!!! Det er vist første gang Whisper frivilligt er i nærheden af Beat uden at se lidende ud eller flygte :-). Mmm, mine voksne hunde er ikke så vilde med hvalpe. De gør dem ikke noget, de prøver bare at slippe væk fra dem.

Men, nu har Whisper altså overgivet sig og er gået i barndom - de leger som 2 hvalpe. Bider i hinanden og har 'bryde-kampe' og man kan se, at de begge nyder det.

Men Robbie og Biscuit er ikke glade. Robbie er meget utilfreds med at hans flok opfører sig så upassende og fjollet og Biscuit er irriteret over at Whisper bevæger sig uden at spørge ham om lov. Så Robbie har fået besked på at holde sig i den anden ende af stuen og han kigger nu på marsvin og Biscuit sidder på skødet af mig, så ikke han kan komme til at blande sig.

I dag er det i øvrigt Beats 4 måneders fødselsdag, så måske har Whisper besluttet sig for, at han nu har en alder, hvor han er værdig til lidt opmærksomhed :-)

1 kommentar:

Helle sagde ...

Tillykke med lille langbenede Beat. Kan ikke forstå han kun er 4 måneder - føler allerede der er evigheder siden vi havde en lille 10 ugers hvalp med hjem fra UK!!!

Nååårh Whisper leger med hvalpen - han er en god fyr :-)