mandag den 27. oktober 2008

Lidt af hvert...

Først lige et billede af familiens 2 sort/hvide der 'kysser'. Jeg håber, at Whisper hvisker ham små råd i øret om livet og dansen.
Jeg ville elske, hvis Beat kunne vokse op og komme til at ligne min fantastiske Whisper bare en lille smule.


Og Beat...
Ja, jeg har jo hele tiden sagt, at jeg skulle ikke have en udstillingshund og det betød intet hvordan han så ud.

Mmm... Erm... Host...
Men kip-ører er altså sødere og det giver et mere årvågent og charmerende udtryk end tung ører. Så i dag gav jeg efter for trangen til at hjælpe hans ører lidt på vej.

Hans ører er nu 'limet op', så må vi se om de bliver der eller ej, men så har jeg ihvertfald prøvet.Og Robbie har fået noget nyt at kigge på... eller... egentlig er det ikke nyt, det er bare gen-funden.
For mange år siden lavede Lailas mand Bent et stort bur til mine marsvin. De brugte det i mange år og det var super, men et stort skrummel, så da jeg kun havde to marsvin tilbage, røg det ud til fordel for et mindre bur, der var nemmere at gøre rent.
Nu har jeg 3 marsvin - Breakfast, Lunch og Tea. De kunne godt være i det mindre bur (der stadig var ret stort), men jeg kan godt lide at de har rigeligt plads. De tilbringer trods alt så godt som hele døgnet i deres bur, så i dag skiftede jeg det fine plastic-bur ud og tog træburet ind igen.
Både Robbie og marsvinene har taget godt imod det. Der kommer tilfredse lyde fra deres hjørne af stuen :-)


1 kommentar:

Johanna sagde ...

he he he...Soda gik fra labrador ører til de sødeste knæk ører til hendes Batwoman ører som hun ser meget sporty ud med :o) Der er håb forude....