fredag den 27. august 2010

Nå, men jeg havde alligevel heller ikke lyst til hamburgerryg...

Mmmm, Biscuit stjæler aldrig! Det gør han virkelig ikke! Border Collierne er nogen tyvagtige skade-unger, men Biscuit kunne ikke drømme om at tage noget, der ikke burde være havnet i hans mund. -Men det er formentlig bare fordi, at hans størrelse gør det svært at nå alle de potentielle tyvekoster!

I går havde han ihvertfald ingen skrubler over at snuppe hamburgerryggen med over i hundekurven og nyde den i ro og mag indtil han blev afsløret, fordi han noget støjende gjorde Border Collierne opmærksom på, at han ikke var interesseret i at dele byttet.

Hmpf!


3 kommentarer:

Helle sagde ...

He he lille uartige Biscuit blå!! Men måske ville det faktisk være bedre hvis han stjal mad lidt oftere... jeg mener bc´erne stjæler med arme og ben, men i det mindst kan man give dem en guf uden at få bidt alle fingrene - det kan man ikke helt med sheltien ;-)

Bluedog sagde ...

Ha, ha, Zimba er stolt af sin far og den der med at få bidt fingrene af når man giver guffer til sheltien.....jeps, den kender vi også;oP

Sidsel sagde ...

Tænkt lille søde Biscuit kan være uartig? Det er da lidt sødt! Og en rugbrød til aftensmad er jo ikke af vejen, når man kan smile af at stegen er blevet "tilsmagt".