torsdag den 22. januar 2009

Lone

Whisper har været oppe hos Lone i dag. Dyrlægen mente at han havde været udsat for nok i går, så der kørte vi ikke der op, men dyrlægen, Lone og jeg var enige om at det skulle ske hurtigst muligt og heldigvis havde Lone tid i dag.

Whisper var skæv på alle ender og kanter. Hans nakke, skuldre, hofter og bækken var ude af position - Lone forklarede at det kunne være sket mens han var under narkose og blev flyttet rundt.

Men det værste var hans ryg. Lige der hvor dyrlægen havde forventet at finde en diskusprolaps, slog rygsøjlen en ordentlig 'bue'. Stakkels Whisper, det må have gjort rigtig ondt!
Men heldigvis kunne Lone sætte det på plads igen og nøj hvor så Whisper lettet ud da det var overstået!

Whisper er en hel anden hund efter at vi er kommet hjem. Han ser afslappet ud, hvilket er en stor lettelse. Jeg kan leve med, at han er vakkel-voren og ikke kan holde balancen, men det var frygteligt at se ham så forpint. Der er ingen tvivl om at Lone har afhjulpet megen smerte i dag.

Whisper har stadig nogle problemer med signalerne fra hjernen og ned i foden. Han sætter jævnligt foden forkert når han træder ned på venstre bagben. Han træder ned på oversiden af foden. Og han slæber stadig lidt på benene, han synker i bagparten som om benene næsten ikke kan bære ham og han kan ikke helt holde balancen (hmmm, dette skulle være en positive update), men hans overlinje er mere lige igen, han forsøger at trave lidt, han rejser sig hurtigere og lettere, han står op længere tid ad gangen og han forsøger at flirte lidt med Hazy :-). Alt i alt har Lones behandling gjort en kæmpe forskel.

Da vi kom hjem fra Lone, lavede Whisper faktisk en lille 'buk' - det havde været helt umuligt for ham i morges!

Og Lone lånte os et af hendes hundes 'Back on Track' dækner. Han skal have dækken på både ude og inde for at holde hans muskler og led varme og 'Back on Track' er specielt velegnede til hunde med ryg-problemer, så det er perfekt! Hvis Whisper skal blive ved med at bruge dækken, vil jeg købe et til ham.

I morgen skal han til fysioterapi på Karlslunde Dyreklinik, forhåbentlig giver det endnu et skub i den rigtige retning.

Whisper før Lones hjælp.
Han lå helt krøllet sammen med benene oppe under sig og uden at kunne finde ro og slappe af.


Whisper efter Lones hjælp.
Han er meget mere afslappet og gladere. Han kan rejse sig op uden hjælp og han gør det frívilligt. Han står også op uden grund. Før stod han kun op når han var nødt til det.

Ingen kommentarer: