søndag den 23. januar 2011

Whisper er jo ikke klar til at gå på pension

Whisper er gået på pension fra HTM. Hans bagpart kan ikke rigtig holde til det meget præcise heelwork mere og siden han var syg for et par år siden, har han heller ikke kunnet lærer nye programmer. Men han er bestemt ikke klar til at gå på pension. Han vil ud og træne og have udfordringer, så nu har vi genoptaget vores LP3 træning. Vi stoppede med lydigheden og koncentrerede os 100% om HTM, kort tid efter, at han blev lydighedschampion, men nu vender vi tilbage og vi synes begge, at det er enormt sjovt.

Noget af det sværeste er, at han skal sætte sig i alle afslutninger og under hans lineføring. I de sidste ca. 6 år har alle pladspositioner jo været i stå og hvis han har sat sig, har han fået en ny pladskommando, for at få ham op at stå. Jeg bruger nu en Sssss (for Sssssit) lyd når vi nærmer os et stop, for at minde ham om, at det er det, jeg gerne vil have. Han bliver hele tiden bedre til det og han er begejstret for alle de godbidder han får, når han sætter sig :-)

Om Whisper kommer til prøve ved jeg ikke, det kommer an på, hvordan det passer sammen med HTM konkurrencerne, men vi har noget 'rigtigt' at træne frem imod og det er vigtigt for os begge to. Ellers bliver træningen bare noget lal og det er Whisper bestemt ikke klar til.

Fjerndirigering til apport... Først ud til keglen

Opsamling og vending nærmest på samme tid

Og aflevering

Fremadsendelse - fuld fart frem til feltet...

Og afdækning

Stillingsskift - det er en af Whispers skarpeste øvelser...
Han er lynhurtig og meget præcis.

Sit!

Og afslutning på plads

Min skønne, fantastiske Whisper

5 kommentarer:

Hanne sagde ...

Hvor er det dejligt for ham... han ser bare så tilfreds ud..;o))

Helle sagde ...

Pension... nej det er bestemt ikke i Whispers ånd :-) Det er helt vildt at se at han husker det hele så godt - det er jo efterhånden en del år siden han har gået LP.

Merete Andersen Huser sagde ...

Åhhh, han er bare nydelig og minner meg litt om Brakar- i hvertfall minner deres forhold meg om mitt forhold med min Brakar, som insisterte på å jobbe, helt til siste dag. Han er veldig, veldig vakker og verdig!!

Anni Pedersen sagde ...

Smukke fantastiske Whisper. Nej selvfølgelig skal han ikke på pension endnu. Giv ham et klap på pelsen fra mig :-)

Bluedog sagde ...

Kan slet ikke forestille mig at Whisper nogensinde bliver klar til pension:o)
Synes det er dejligt at læse at han nu træner noget som passer til hans nuværende fysik og at konkurrencer er ligegyldige, bare I laver noget sammen. Det er den rette indstilling efter min mening!!:o)

Stort kram til dejlige Whisper:o)