søndag den 23. januar 2011

Hero og Jazz - 6 mdr. gamle i morgen!

I morgen er der igen fødselsdag i Hazyland flokken... Arh ikke rigtig fødselsdag, men alligevel... Hero fylder ½ år. Utroligt, at det kun er 4 mdr. siden, han blev en del af Hazyland flokken. Det føles som om, at han altid har været her og han har lært så meget allerede. I starten virkede det helt uoverskueligt, at han skulle blive renlig og han forstod ingen ting, men vupti... lige pludselig var han en fornuftig fyr, der falder helt naturligt ind i flokken og egentlig ikke kræver de store hvalp-hensyn mere.

I går mødtes Hazyland flokken og jeg med Helle og hendes hunde og Hero og Jazz legede og hyggede sig i flere timer. Det er herligt at se de to kuldsøskende sammen og jeg er rigtig glad for, at Helle fik Jazz til Danmark samtidig med at jeg fik Hero. De er så glade for hinanden. Da vi ankom var Jazz lukket inde, så Hero kunne træne og bagefter Jazz, inden de fik lov til at lege. Hero kunne lugte Jazz gennem døren, så han satte sig og stirrede på den revne, som hun ville komme ud af, hvis døren skulle gå op. Nåh - de er skønne de to :-).

Og det er fantastisk at følge de to hvalpes udvikling - de er så ens på mange punkter, men også meget forskellige. De er  begge meget soociale og vil gerne hygge og nusse. De har også begge to højt 'drive' og vil rigtig gerne arbejde. De er utroligt motiverede. Men Jazz er nørden i familien. Hun kan godt lide præcisionsarbejde og tænder på små detaljer. Hero er en rigtig dreng - fuld fart frem og alting skal helst foregå i galop selv i indlæringsfasen. Det kan godt være en udfordring, at han insisterer på at gøre noget i galop, som han ikke engang forstår hvad er! Men jeg elsker at arbejde med ham. Han er sjov og han vil bare så gerne.
Ingen kommentarer: