søndag den 20. juni 2010

Sussi & Leo

Når jeg gennem tiden har udtrykt mine forbehold over for Sussi & Leo og deres musik, har jeg altid fået at vide, at det bare er fordi jeg ikke har set dem optræde live... Jeg kan nu med sikkerhed sig, at nej, det er ikke bare derfor!

Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at der var noget 'magisk' da de optrådte på 'Skansen'. Stemningen, de fysiske rammer og lokal-samfundet blandet med forventningsfulde turister, men den atmosfære følger ikke rigtigt med, når man ser dem på en festival plads.

Sussi var 'på', virkede oplagt og performede. Hun var faktisk god på sin egen sussi-agtige måde, men Leo virkede som om, at det bare var endnu et af sommerens festival jobs der skulle overståes. Han virkede usoigneret, uintresseret og hans 'kostume' så gammelt og slidt ud. Ærgeligt, for det ødelage virkelig oplevelsen.

Indrømmet - de var mærkelige på en hyggelig og folkelig måde, men nej...

PS: De øvrige tilskuere så ud som om, at det blev bedre, hvis man havde fået et par øl...
1 kommentar:

Liselotte sagde ...

Åhh ha ha altså, nu er jeg jo fra vendsyssel hvor Sussi og Leo slår deres folder og har set dem på skansen. Og du helt ret med det med øllene. Man skal bare ha`mere end et par stykker før Sussis stemme lyder som fløjl i ørene;0)))