torsdag den 13. maj 2010

Kiksen og løven


For snart mange år siden ringede min telefon... Det var en ung dame ved navn Vicky, der var interesseret i at få en Border Collie og derfor gerne ville komme på besøg og hilse på mine. Det måtte hun jo gerne.

Hun kom, hun hilste og hun forelskede sig fuldstændigt i lille Biscuit!

Væk var alle drømme om en Border Collie. Hun skulle have sheltie og det skulle være en præcis som Biscuit...

"Øhhh... Biscuit er altså ikke en typisk sheltie... Man får ikke bare lige en som ham... Og selv om man får en hvalp efter ham, så er der altså ingen garanti for, at den bliver lige som ham..." Mmmm, jeg var meget forbeholden over for Vickys stædige påstand om, at hun skulle ha' en Biscuit klon.

Men Vicky vidste hvad hun ville og trods mine ihærdige formaninger og forklaringer holdt hun fast i, at hun skulle have en Blue Merle Sheltie lige som Biscuit, så jeg gav op, rullede lidt med øjnene, sukkede og føjede hende. Vi begyndte at lede efter en sheltie, der skulle være lige præcis som Biscuit.

Valget faldt på en af Biscuits sønner efter en smuk østrisk tæve. Og i dag er det vist Vickys tur til at rulle med øjnene, for hun fik det hun ville have - en fuldstændig kopi af Biscuit i både sind og udseende.

Og her er de så - Biscuit og hans søn/klon Zimba.
Er de ikke skønne?! :o)

4 kommentarer:

Helle sagde ...

En ung dame ved navn Vicky!!! Ikke fordi Vicky ikke er ung - men ung dame lyder altså ikke pænt :-D.
Men bortset fra det er sheltierne helt vild kære... og sikke artige de begge ser ud, men jeg ved bedre ;-)

Anni Pedersen sagde ...

De er bare fantastiske begge to. Sådan én vil jeg også gerne have. Nå jeg er nu også vældig tilfreds og glad for min lille sort/hvide
Måske får en en blue merle en gang - det har jeg ønsket mig i 10 år :-)

Bluedog sagde ...

Ja, det var heldigt at jeg besøgte Hazyland flokken før jeg lagde mig helt fast på en race;o)

Og hvad skal man med en BC når man kan få en kikseklon;oD

Hybrid sagde ...

Syntes der mangler et billede af Brormand Bub der *G* Men er da også helt solgt i kiksen og hans frække Blue merle sønner ;O)