mandag den 30. marts 2009

Så skal vi snart sige farvel til Bluewyle flokken


I aften kommer Johanna hjem fra Estland og henter One, Trouble og Spooky. Det har været hyggeligt at have dem her og bortset fra et par små 'lette-ben-søer' i køkkenet den første dag (de skulle jo lige gøre Hazyland flokken opmærksom på, at de var kommet), har de har de opført sig rigtig pænt.

Nårh ja, dvs.Trouble... Han besluttede sig for at ydmyge mig totalt i går... Da vi var ude og gå, fik han øje på to mødre med børn et godt stykke væk. Han besluttede at han måtte hilse på dem, klappede ørene sammen og spurtede hen til dem. Beat fulgte straks med - han er vild med Trouble! Og så måtte One, Spooky og Biscuit også se hvad der foregik. Robbie og Whisper blev hos mig, de andre stak begejstrede hen til de to stakkels mødre og alle deres små børn. Heldigvis er de jo venlige, men både Trouble og One er noget højlydte når de hilser på folk, så med mindre man er hunde-mennekser, kan det være svært at se... Suk! Men de kom tilbage og de fortsatte turen i snor, med en noget gnaven Emmy på slæb.

Gåturen i dag gik meget bedre. Phew!

Og nu er vi altså klar til at Johanna kommer og henter sin del af banden. Det bliver meget rart kun at have 4 hunde igen. Ikke fordi Bluewyle flokken har været besværlig at have, men fordi en fordobling af det sædvanlige antal hunde, bare er noget der kan mærkes.

Beat har nydt at have besøg af vennerne... jubiiii... fuldt fart på og altid en der er oplagt til sjov (oftes Trouble).

Han har sovet godt om aftenen, når hele flokken faldt til ro!

Ingen kommentarer: