lørdag den 28. marts 2009

Bluewyle flokken står tidligt op!


I morges (og den opmærksomme læser vil bemærke, at det er lørdag i dag, så det var på en lørdag morgen!) vækkede One mig kl. 5.30! Han begyndte at blive urolig og små-pive lidt. Jeg tror bare, at han var vågnet og blevet lidt frustreret og rastløs over de nye omgivelser, men problemet er, at når der er 7 hunde i huset og bare en af dem er urolig, ja så smitter det af på de andre 6 og snart skifter uroen karakter og udvikler sig til en mild form for kaos! Og det var inden dette for alvor fik arbejdet sig op og tog form af 'full blown' kaos, at jeg besluttede mig for at stå op.

7 hunde, der har sovet en hel nat og er friske og veludhvilede er ret irriterende. Og irriterende sheltier støjer! Så det virkede som en god taktik, at starte morgenen med en gåtur. Men det er ikke kun veludhvilede sheltier der støjer, det gør begejstrede sheltier også (og hverken One eller Trouble er kendt for deres stille og rolige gemyt), så en luftetur med 3 sheltier i et parcelhuskvarter kl. 5.30 en lørdag morgen... Mmmmm.

Vi endte med - under megen tyssen - at gå ned til den lokale fodboldbane. Den ligger nede i en fordybning med volde hele vejen rundt, så lyden dæmpes og desuden ligger naboerne ikke meget tæt på. Her kunne hele flokken få lov til at løbe og støje, uden at det forstyrrede andet end mine morgen-lydfølsomme ører.

Nu er vi hjemme igen. Hundene er trætte og tilfredse og jeg har ro til at kaste mig ud i dagens næste program-punkt: Projekt Skrive Jobansøgning!


1 kommentar:

Helle sagde ...

Gosh det var tidligt!!! heldigvis bliver det også tidligt lyst nu :-) God arbejdslyst med ansøgningen!