søndag den 1. juni 2008

Apropos vores gåtur på Rytterbjerget

Apropos vores gåtur... det var i området omkring Rytterbjerget forside billedet til min bog "It's Showtime!" blev taget.

Fotograf Vicky Bjerring, hundene og jeg tilbragte mange mange mange timer derude i bagende sol og 35 graders varme! Og faktisk var det først i 3 foto-session vi fik billedet! Det billede, der var godt nok til en forside.

I kan ikke forestille jer, hvor mange timer jeg stod og tvang mig selv til at se op i solen for ikke at få sammenknebne øjne eller mærkelige skygger i ansigtet på billederne.
Alle der forestiller sig, at det er sjovt og spændende at arbejde som model! Glem det! Det minder mest af alt om tortur!

Men resultatet var alle anstrengelserne værd! Vicky er perfektionist, men WOW et flot billede vi fik taget til forsiden! :-D

Denne lidt ubetydeligt udseende bakke...

- danner baggrunden for det foto, der endte med at komme til at pryde forsiden af bogen.

Og da vi så endelig, efter mange timer i solen var klar til at køre hjem... opdagede Vicky, at hun ikke kunne finde sin bilnøgle!!!! Vi havde altså ikke kun stået ved den bakke!!!! Vi havde været rundt i hele området efterhånden som solen flyttede sig, så vi kunne få det bedste lys!!!! Og området er rigtig stort!!!! Og Vickys nøgle var rigtig lille!!!! Og efter lang tids søgen tjekkede hun lige sin taske igen og gæt hvor nøglen var!!!!

Mere info om bogen "It's Showtime!': www.dogtraining.dk

Ingen kommentarer: