lørdag den 19. november 2011

Næstved

Drengene og jeg har været i Næstved i dag for a besøge mine forældre.


Bridie trængte til at blive soigneret, så det stod først på dagsordenen. Mens jeg stod ude i haven og ordnede hende, legede Hero og Biscuit med naboens hund, som jeg formoder hed Rollo, for det var det naboen blev ved med at kalde. Han reagerede imidlertid ikke på det og han hyggede sig lidt for godt sammen med mine drenge og til sidst opgav de og vi blev enige om, at jeg lige skulle sende ham i den rigtige retning, når jeg gik ind.


Min far havde kaffe klar til mig, da vi kom ind igen og derefter gik min mor og jeg en tur inden frokost. Det er udfordrende at skubbe en kørestol og styre 4 hunde på en gang, men det gik faktisk forbløffende godt.


En hyggelig formiddag sammen med mine forældre og da vi kom hjem stod den på mere grooming. Alle drengene blev klippet og ordnet, så de er klar til næste weekend, hvor Hero skal på udstilling og de andre skal med til NM i Norge. Hero og Biscuit måtte også lige i bad, så de dufter af roser nu. Hvis jeg kender Hero ret, så holder det ikke længe. Han lugter som regel mere af l*** end af lagkage ;-)

1 kommentar:

kath Hardman sagde ...

Well done for managing a good walk with four dogs and your mum - who looks like she had a great time!