onsdag den 10. august 2011

En sørgelig historie

Hero måtte i dag sige farvel til sin nye seng. Den var kun 2 uger gammel, så den var alt for ung til at dø. Vi ved ikke helt hvad der var galt med den - måske en mystisk eksotisk sygdom (vi håber ikke den smitter og rammer de andre hunde-senge i huset)...

Det første symptom dukkede op allerede for en uge siden. Sengen havde pludselig et stort hul midt i bunden. Hvordan det var kommet der var en gåde - ikke mindst for Hero.

Vi troede dengang, at hullet måske havde sneget sig ind på hundesengen og havde angrebet den mens Hero vendte ryggen til, men nu kan vi jo godt se, at det var de første tegn på den mystiske sygdom, der førte til dens død.


I dag da jeg kom hjem fra arbejde, havde hullet spredt til til puden og selv om stakkels Hero kæmpede for at begrænse skaderne, så kom sengens indvolde ud hurtigere end han kunne putte dem ind. Sengen led og vi blev enige om, at den ikke stod til at redde.


Vi har nu begravet den i skraldespanden... RIP lille hundeseng!

1 kommentar:

Helle sagde ...

Hi hi, det var ellers en god historie :-) men det lyder nu alligevel som om du prøver at dække over hvor uartig Hero er!