lørdag den 13. marts 2010

Go' Weekend!

Der er blevet varmere i vejret, sneen er så småt begyndt at smelte og der er forår i luften :o). Herligt!

Om lidt tager jeg på arbejde, men inden da, har jeg lige lidt fotos fra ugen der gik, som jeg vil dele med jer.

Robbie elsker at sidde og stirre på 'sine marsvin' og for nyeligt er Cookie begyndt at dele hans interesse, så når Helle er på besøg, ved vi godt, hvor vi skal finde drengene. De har gang i lidt 'male bonding' rundt om marsvineburet!


Og så er lille Bridie jo kommet på besøg. Hun er nu hyggelig :o).
Men endnu engang må jeg konstaterer, at 2 sheltier larmere mere end dobbelt så meget som 1!

I går var hun imidlertid ret stille. Kl. 10 afleverede jeg hende nemlig hos dyrlægen. Hun hader dyrlæger og rystede som espeløv fra vi trådte ind i klinikken og indtil hun faldt i søvn i mine arme af bedøvelsen. Jeg hentede hende igen så snart jeg kunne og hun fik lov til at sove 'rusen' ud hjemme i vante omgivelser. Kl. 23 i aftes, da vi gik i seng, var hun stadig noget mat, men i dag er hun heldigvis sig selv igen.

En træt træt Bridie, der sover rusen ud.


Hen under aften vågnede hun lidt op, men hun blev ikke helt sig selv igen før i dag.

Og lille Beat... der giver mig grå hår i hovedet, men også et sug i maven, fordi jeg holder så meget af ham. Helle har altid været noget specielt for ham, så nyd de her fotos af ubetinget kærlighed. Man skal vist være lavet af sten, for ikke at blive rørt af dem.
Man skal virkelig nyde de små øjeblikke, hvor Beat viser hengivenhed, for de varer så kort og derefter er der igen fuld drøn på! Han er et værre fjollehoved :o).Phew! Man bliver helt træt, når han har rullet sig ud!


Biscuit


Og Robbie


Rigtig Go' Weekend alle sammen!

1 kommentar:

Helle sagde ...

Nårh Beat. Det er altid så hyggeligt når han kommer og putter :-)