fredag den 4. september 2009

Pakket og klar

Endelig sommerferie!!!!

De sidste 6 dage har stået på morgenvagter og i går var jeg på kursus i Kolding og hjemmefra fra kl. 6.30 - 19.30. Det var et rigtigt spændende og godt kursus 'Konfliktløsning for ledere', men en hård dag og nu er jeg rigtig glad for at kunne holde fri og tage afsted!!!

Om 1½ time mødes Helle og jeg på Frederiksberg Dyreklinik til de sidste sundhedscheck inden afrejsen og kl. 9 i aften tager vi afsted mod Holland... Jubiiiii - UK Here we come!

Vi har dog en lille udfordring inden vi når så langt... Erm... Hmmm... Host... Samme udfordring som sidste år... Og samme udfordring som årene før... Vi skal have pakket bil!!!!

Dette er min stak bagage og jeg kan informere jer om, at Helle ikke er ret meget bedre til at begrænse sig! Men det er ikke et problem - det er bare en udfordring. Og hvor der er en vilje er der også en vej! Og hvis ikke det kan lade sig gøre på andre måder, så må Helle jo sidde på taget mens vi kører :-D

3 kufferter, 1 sportstaske, 3 plastic poser, 2 kurve, 1 sæk Royal Canin + 2 halve sække Royal Canin samt en ghettoblaster.

2 kommentarer:

Helle sagde ...

HRMF! Ikke bedre til at begrænse sig.... du er vist slet ikke klar over hvor lidt jeg har med i år ;-). Er det to (2) nettoposer jeg ser???
Ses meget meget snart

Stine Theede sagde ...

Har du ikke invisteret i en af de der tagbokse? I det mindste lejet een?