fredag den 17. juli 2009

Erotica og Harry

Kl. 21.45 torsdag aften... Netop ankommet til Næstved et kvarter før den aftalte tid. Jeg går interesseret rundt om Butik Erotica og kigger på udstillingen i vinduerne. En mand kommer forbi. Jeg kigger op og smiler høfligt... Han sender mig det mest vulgære og sjofle smil... ARGH!!!! Først der går det op for mig, at situationen ser helt andlerledes ud end den egentlig er!!!!

Ok, for at det hele skal give mere mening, går vi lige lidt tilbage i tiden.
For et par uger siden kontaktede min tidligere kollega Aime mig over facebook og spurgte om jeg havde planer om at se Harry Potter på præmiere natten. Selvfølgelig!!!! Der blev hurtigt lavet en aftale - Helle, Aime og jeg skulle i Næstved Bio torsdag nat og se den nye Harry Potter film, når den gik over lærredet lidt over midnat.

Aime og jeg arbejdede sammen, da jeg for et par år siden arbejdede på Tusindfryd i Ringsted, men ved siden af sit job der, er Aime også selvstændig erhvervsdrivende. Hun ejer Butik Erotika - en butik, der som navnet antyder sælger alt hvad hjertet kan begære, når det gælder sex legetøj, film og andet udstyr.

Jeg havde hørt meget om Aimes butik og da den også ligger i Næstved - endda lige over for biografen, blev aftalen, at vi skulle mødes der, se butikken, gå videre ud og få en kop kaffe og så ellers se film!Som sagt ankom jeg et kvarters tid før 22 og hverken Helle eller Aime var dukket op. Helle kom dog kort efter og på slaget 10 dukkede også Aime op. Vi havde en hyggelig og underholdende times tid i butikken og tro det eller ej - det er altså ikke et dårligt sted at kigge, hvis man skal finde et HTM kostume. Der var rigtig mange kostumer at vælge imellem og det fleste af dem kunne være meget u-tækkelige hvis man ønskede det, men de kunne også være fint egnede til et familie-publikum, hvis bare man fandt det rigtige tilbehør.

Helles lille 'får'-klæde er da ikke så slemt...

Ok, det er måske ikke en god rekvisit til et familie-publikum!

Turen gik videre til 'Oliver' hvor vi fik kaffe og efter en tur rundt i byen, var det Harry tid :o).


Super film! Det var mere en 'rigtig film' end de øvrige Harry Potter film. Mindre action, mere skuespil, sjove indslag og en rigtig 'love-story'. Ikke for lang - ikke for kort... En god film-oplevelse. Og fedt at se den midt om natten. Der er altid en speciel stemning i biografen på præmiere-natten til en Harry film.

Oplevelsen blev en smule forstyrret for mig, fordi jeg den første time kæmpede lidt med min forkølelse og den sidste 1½ time havde svært ved at abstrahere fra, at jeg skulle tisse! Mmmm kaffe og cola lige inden en lang film... Genialt! :o).

Tak til Helle og Aime for en fed aften! Det må vi gøre igen, når den næste Harry film dukker op på lærredet!

1 kommentar:

Helle sagde ...

Hi hi det er godt nok længe siden jeg har grint SÅ meget på 1 aften!! Tak for en super hyggelig aften - og jeg tør godt gå i biffen med dig en anden gang ;-)