søndag den 28. juni 2009

Robbies børn - fødte og ufødte :o)

Nårh.... hvordan kan man insistere på at sove længe, når man bliver mødt af dette syn kl. 6.30 en søndag morgen???? Det kan man ikke!!!! :o)


Derfor stod vi tidligt op og efter en morgentur og lidt andet der skulle ordnes, kørte vi ud til Lis og Smedegården hundene, for at se hvordan det gik med Bliss og babierne. Bliss er drægtig med Robbies hvalpe og i dag er den 63. dag fra første parring.

Hazyland flokken blev lukket ud i haven sammen med Bliss' voksne datter Peace og Bliss blev hygget om inde i køkkenet. Hun er ikke særlig stor, så det bliver et lille kuld. Formentlig kun en hvalp. Men der er kommet mælk i patterne og alt tyder på, at fødslen er nært forestående.Whisper var ikke helt tilfreds med at være lukket ude... Han fandt en god udkigspost, hvorfra han kunne følge med i hvad der foregik inde i køkkenet.Da vi havde snakket lidt, tog vi Bliss med ud i haven til de andre hunde. Alle hyggede sig og vi nød de gode vejr :o)

Bliss med hænge-bug
Da hundene havde hygget sig lidt, kørte vi Hazyland flokken hjem og derefter fortsatte vi ud til Laila og Topper Team. Her mødtes vi med Johanna og Wilfried. Wilfried er i Danmark (fra Tyskland) for at få parret sin tæve - Robbies datter Kayleigh - med Johannas Spooky.
Kayleigh er en super lække tæve. Hun var ca. 2 år gammel, da hun flyttede til Tyskland. Indtil da, havde hun boet hos en kærlig familie og haft super forhold, men ejerne havde intet begreb om at eje en Border Collie. Kayleigh var en stress bombe og totalt uopdragen og utrænet da Renate og Wilfried overtog hende. Det var derfor skønt at se hende i dag og opleve hvor velafbalanceret og skøn en hund hun er nu.
Kayleigh har haft et kuld efter Spooky før og det er absolut et kuld, der er værd at gentage.
En dejlig dag i selskab med Robbies børn... både de ufødte og de, der nu er parat til selv at føde hvalpe :o)

1 kommentar:

Gyldenkærne Border Collies sagde ...

Vi venter spændt på resultatet