onsdag den 13. februar 2008

Sidney Dag 3

En stille og rolig dag, hvilket har varet dejligt oven paa de sidste hektisk dage.

Op paa formiddagen sejlede vi til Manley (laes mere her) , hvor vi gik en tur paa Manley Beach.
Da vi kom tilbage, gik Kym og Sandra paa Lady Di museum (Museum om Prinsesse Diana), min far gik paa Marine Museum og jeg fandt en cafe, fik en kop kaffe og skrev postkort :).

I eftermiddag har den staaet paa shopping og her til aften er Kym og hendes mor gaaet paa Casino. Min far er traet, saa han vil slappe af og jeg skal forberede mine 2 dog dancing workshops her i Sidney i weekenden.

I morgen gaar turen til The Blue Mountains, saa der er vi vaek hele dagen og paa fredag ved 12 tiden, bliver jeg hetet af Loretta, fra den hundeklub jeg skal undervise for.

Jeg har helt glemt at fortaelle jer om hundene i dyrehandleren. Her kan man kobe hunde og katte i dyrehandlerne og i gaar (eller forgaars) var vi i en dyrhandler, hvor de solgte alle mulige smaa skodehunde + div. toj og pyntegenstande til dem. Det var KLAMT!!!! Hundene sad i smaa glasbure, saa folk kunne se dem naar de gik forbi og naar man kobte en hund, kunne man samtidig kobe smaa kjoler, hatte, smykker og lign til dem. Meget 'Paris Hilton' og totalt afskyeligt!!!!!

Tid til at kigge paa lidt HTM! Med de priser folk her betaler for min undervisning, maa jeg hellere vaere velforberedt!!!!!

Vi blogges!

1 kommentar:

Johanna sagde ...

Blue Mountains - der er bare mega flot!!!! Det kan du glæde dig til :o) Glemte helt at advare dig om dyreforretningerne - mange af de hunde kommer fra puppy farms :o( De er nu ikke så slemme som i USA, men alligevel absolut ikke iorden. Og det er oftest mere man betaler for en hvalp hos en forhandler end hos en opdrætter! God tur til Blue Mountains og god undervisning