søndag den 27. september 2009

Zanto er blevet Danmarks Mester!

Kæmpe tillykke til Vibeke og Robbies søn Zanto, der vandt DcH DM i Elite-klassen.
Vi er super stolte af jer!

fredag den 11. september 2009

Beats familie

I dag har vi besogt Julie, der ejer Beats far og to onkler.
Der er lavet en lille YouTube video, hvor de traener.

Forst er det Beats far WT CH Our Dug CDex UDex WDex TDex (ISDS 564356), der laver en fremadsendele, spor og en lille smule heelwork. Deres fremadsendelse er kaempe svaer! Hunden skal lobe frem mod 'ingenting' og den skal kunne dirigeres videre i en hvilken som helst retning og en hvilken som helst afstand, som dommeren vaelger.

Efter Dug er det Onkel Ron - WT CH Cafcoll Ron CDex UDex WDex TDex - der laver et feltsog. Han apporterer bla. en hestesko!!!!

Og endelig er det Onkel Reg, der laver en lille smule heelwork.

mandag den 7. september 2009

England - rejsen

Puh... Der er langt til Hock Of Holland.... Saadan foles det ihvertfald naar man starter hjemmefra, men naar forst man er paa vej, gaar turen alligevel ret hurtigt.

Vi startede fra Soro ved 9 tiden om aftenen. Korte ned gennem Tyskland. Tog en pause kl. 4 og sov i bilen i to timer. Fortsatte derefter mod Holland, hvor vi ankom til faergen ved 11 tiden.
Vi traenede hunde, gik en kort tur, kobte noget mad i det lokale supermarked og checkede ind paa faergen.

Ind-cheket er normalt frygtelig nervepirrende, fordi den mindste fejl i hundenes papierer kan betyde, at vi skal ud og finde en hollandsk dyrlaege, men denne gang var det ikke saa slemt. Damen der checkede os ind var meget afslappet og hygge-snakkede mens hun kiggede alting igennem. Og heldigvis fandt hun ingen fejl.

Faergeturen var lang. Vi var traette, men kunne ikke sove...

Vel ankommet til UK korte vi til en Travelodge, som vores navigator paastod laa midt paa motorvejen. Vi kunne nu ikke se nogen bygninger midt paa vejen, saa det var godt telefonen er opfundet, saa vi kunne faa assistance.

Vi fandt det... efter et par ture frem og tilbage mellem 2 - 3 afkorsler, vi fik smuglet hundene ind (at faa 6 hunde ind paa et vaerelse, hvor man kun maa have 2 er en udfordring!) og gik i seng.

Vi (dvs. Beat og jeg) vaagnede tidligt naeste morgen. Jeg begyndte udfordringen med at lufte hunde og smugle dem ud igen... spaendende!

Og saa var der ellers kun 3 timers korsel tilbage for vi ankom til Kath og Davids hjem, hvor vi er nu.

I dag har vi besogt Doggies opdraetter Bob, jeg har bestaaet den engelske HTM dommer eksamen med 100% rigtige svar :0) og vi har traenet lidt. Baade hundene og vi er stadig noget matte efter rejsen. I morgen staar den heldigvis paa afslapning. Phew!

fredag den 4. september 2009

Dyrlæge besøg overstået og alle vores ting er kommet ind i bilen!

Så er morgen seancen overstået!

Vi har været ved dyrlægen og alle hunde er erklæret sunde og raske til at rejse og deres pas er udfyldt og tjekket igennem. Deres chips er kontrolleret - de virker alle og vi kunne finde dem alle. Så langt så godt!

Bilen er også pakket. Det var ikke så slemt som vi havde frygtet.


Det hele kom på plads og kostumerne blev hængt op på fine kroge, så de ikke bliver krøllede.



Cookie besluttede sig for, at det var kedeligt at pakke, så han tog sig en kødbenspause i stedet.

Så er alting pakket ind i bilen... Rigeligt plads!


Nu håber vi, at vinden lægger sig, så vi får en behagelige køretur ned gennem Europa.

Pakket og klar

Endelig sommerferie!!!!

De sidste 6 dage har stået på morgenvagter og i går var jeg på kursus i Kolding og hjemmefra fra kl. 6.30 - 19.30. Det var et rigtigt spændende og godt kursus 'Konfliktløsning for ledere', men en hård dag og nu er jeg rigtig glad for at kunne holde fri og tage afsted!!!

Om 1½ time mødes Helle og jeg på Frederiksberg Dyreklinik til de sidste sundhedscheck inden afrejsen og kl. 9 i aften tager vi afsted mod Holland... Jubiiiii - UK Here we come!

Vi har dog en lille udfordring inden vi når så langt... Erm... Hmmm... Host... Samme udfordring som sidste år... Og samme udfordring som årene før... Vi skal have pakket bil!!!!

Dette er min stak bagage og jeg kan informere jer om, at Helle ikke er ret meget bedre til at begrænse sig! Men det er ikke et problem - det er bare en udfordring. Og hvor der er en vilje er der også en vej! Og hvis ikke det kan lade sig gøre på andre måder, så må Helle jo sidde på taget mens vi kører :-D

3 kufferter, 1 sportstaske, 3 plastic poser, 2 kurve, 1 sæk Royal Canin + 2 halve sække Royal Canin samt en ghettoblaster.

tirsdag den 1. september 2009

R.I.P Thunder

Hazys bror Bluewyle Thunder On The Horison "Thunder" jager nu på de evige jagtmarker sammen med Hazy. God jagt Thunder!